marketing cu ajutorul Google Adwords

Nu exista nicio indoiala cu privire la faptul ca Google, eBay, Amazon si Yahoo au lansat o adevarata revolutie in ceea ce priveste Internetul.
Astazi Google valoreaza peste 100 de miliarde de dolari doar pentru ca a stiut cum sa exploateze cu succes resursele si potentialul serviciului sau gratuit - Motorul de cautare Google.
Cum a reusit acest lucru? Prin infiintarea unui sistem publicitar denumit Google Adwords. Astfel Google a resuit sa ramana mereu pe primul loc si sa isi mentina veniturile la un nivel foarte bun. Foarte multi din ce care se ocupa de studiile afacerilor pe Internet considera ca principalii adeversari ai Google nu sunt Yahoo, Amazon sau MSN ci marile companii media ca CNN, NBC, BBC si altele.
Aceasta parere este bine formata daca luam in considerare ca acum cativa ani principalul mod de a da un anunt de vanzare sau cumparare a unui bun era de a apela la un ziar, sau la un post de radio sau la o alta cale media, iar acum a aparut o noua modalitate mult mai usoara: Google Adwords. Celelalte modalitati inca mai sunt valabile, dar nici una nu se adreseaza unei mase de oameni atat de mare cum o face sistemul Google Adwords.
De asemenea sistemul Google Adwords se adreseaza cu exclusivitate persoanelor care au aratat un interes cat de vag pentru bunul pe care il promovati, tastand un cuvant cheie pentru care ati licitat anterior. Cu atat mai mult, spre deosebire de rstul metodelor de promovare a unui bun, in cadrul sistemului Google Adwords nu trebuie sa platiti decat daca cineva va vizualizeza oferta. Acesta este motivul pentru care Google Adwords are un succes asa de mare.
Si deci asta ar trebui sa insemne ca este recomandat sa folositi Google Adwords ca sa faceti bani online? Rapsunsul este NU! Ar trebui sa folositi Google Adwords pentru a va promova un bun spre vanzare, in scoprui pure de marketing.
Daca veti folosi Google Adwords doar ca sa faceti bani riscati sa ii pierdeti si pe cei pe care ii aveti. Foarte multi din cei care au incercat acest lucru au exagerat atunci cand au licitat pentru a-si vinde produsul mai repede, si au sfarsit prin a plati sume foarte mari catre Google deoarece au primit foarte multe vizite, dar au luat mai putini bani pe produsul promovat. Acesta este reversul medaliei. Asa ca daca va veti inscrie in sistemul Google Adwords ar trebui sa faceti acest lucru doar pentru marketing, si nu pentru a va dubla sau tripla veniturile, asa cum ati auzit din diverse alte surse.

No comments:

Post a Comment